Mer än bara massage

Ta hand om dig själv i tid och satsa på förebyggande massage eller behandling

Boka tid i Båstad

Aktuellt

Vanliga frågor

Vad menas med holistiska behandlingar?

Vad innebär detta och vad gör detta för dig som kund eller klient? 

Så här jobbar jag…
Människan är komplex på många sätt, och inte alltid lätt att förstå. Problem, sjukdomar eller andra obalanser kan ha flera olika orsaker och det är inte alltid lätt att veta vad som är vad. Vi bär på mycket och går igenom många olika saker genom livet och drabbas av sjukdom, sorg, förluster, oro, depressioner men så klart också glädjeämnen och många positiva saker. Det kroppen behöver och vill ha är balans och harmoni och det gäller på alla plan - kropp, själ, sinne och emotionellt.

Utifrån ett holistiskt synsätt hänger alla dessa delar ihop och påverkar varandra. Fysiska problem kan ha samband med känslomässiga och mentala mönster. För att läka behöver man se helheten. Det här är självklart för mig idag. Jag har lång erfarenhet av att behandla många olika tillstånd och obalanser och har alltmer kommit att fokusera på hela människan när jag ger massage eller kroppsterapi. Det är vad jag kallar för holistiskt - att se och känna in hela människan utifrån vad jag ser, vad du berättar, kroppsspråk, gester och utstrålning och dagsform. Allt spelar roll och har betydelse för läkningsprocessen. Det är här min profession, min erfarenhet och min lyhördhet tar vid när nu kliver in genom dörren. Utifrån det du berättar, dina behov och önskemål kan jag hjälpa dig att välja bästa möjliga behandling eller behandlingar över tid för att sträva efter balans, harmoni och välbefinnande.

Hur vet jag vilken behandling jag ska välja och hur ska jag tänka?

Det är inte alltid lätt att välja eller veta vilken av behandlingarna som blir bäst. Det viktiga är att man bestämt sig för att boka tid och börja där. Jag hjälper dig gärna att välja rätt utifrån vad du berättar och vad jag känner in att du behöver. På hemsidan finns det rikligt med information om mina olika behandlingar. Där finns också informationsblad i form av PDF som du kan skriva ut om du vill. Det handlar till stor del om att lyssna på sin kropp och magkänsla. Men det är inte alltid lätt och självklart och många gånger går vi på det som känns invant, tryggt eller något vi har provat tidigare. Det är en bra början. Och det går alltid att ändra och anpassa en behandling efter önskemål inom ramen för tiden du bokat!

Presentkort och giltighetstider

Har du fått presentkort?  Eller kanske gett bort presentkort till någon?  Det är alltid roligt att gå på en behandling som man fått av någon i present. Presentkort brukar vara uppskattat att både ge och få.

Något som är viktigt att tänka på är att presentkort är en värdehandling och måste visas upp och lämnas in när du vill nyttja detta. Det belopp som står angivet på presentkortet är själva värdet och visar summan du kan nyttja för varor eller tjänster. Överstiger summan på ditt köp värdet på presentkortet får du betala resterande utöver.
Presentkort gäller ett år (12 månader) från inköpsdatum.

Paketpriser och giltighetstid

Paketpriser är populära för många och är ett smidigt sätt när man behöver gå på flera behandlingar eller sessioner (samtal) över tid för att uppnå önskat resultat. Paketpriserna är förmånliga eftersom man får lägre pris per behandling när man köper ett bestämt antal i förväg. Paketpriser finns för några av mina behandlingar och är till för dig som behöver gå flera gånger inom ett visst intervall för att uppnå bästa möjliga resultat. Tanken är att man går på behandlingar eller sessioner med intervall på 1 vecka upp till 14 eller 21 dagar.

Nytt i höst är att jag infört giltighetstid för paketpriser. Giltighetstiden är 6 månader från den dagen du köper ditt paket. Detta innebär att du behöver nyttja ditt paket inom denna tid.

Föllinge schampo och conditioner

Föllinges ekologiska produkter är inte bara ekologiska och miljövänliga det är dessutom milda, vårdande och dryga och inte uttorkande.

Nourishing shampoo

Ett stärkande schampo för skonsam, mild och grundlig rengöring. Innehåller brännässla, björk, daggkåpa, viol och valört som med sitt mineralrika innehåll ger vårdande egenskaper.
200 ml   159 kr

Volume Shampoo

Schampo för dig som vill ha volym i håret. Ger skonsam, mild och grundlig rengöring. Ingredienser som björk, brännässla och åkerfräken är rika på mineraler och har vårdande egenskaper. Veteprotein ger håret volym och näring till hårbotten.
200 ml   159 kr

Herbal Shampoo

Innehåller brännässla använt sedan länge för sitt mineralrika innehåll samt björk och daggkåpa, viol och vallört med sina vårdande egenskaper. Ett mycket uppskattat schampo för människor med olika skalpproblem.
200ml   159 kr

Hair Conditioner

Används efter hårtvätt för maximal återhämtning och balansering av hår och hårbotten. Ger håret glans, tar bort statisk elektricitet och gör det lätt att kamma ut.
200 ml   166 kr