Mer än bara massage

Ta hand om dig själv i tid och satsa på förebyggande massage eller behandling

Boka tid i Båstad

Änglamassage

Vad är Änglamassage?

Änglamassage är en mjuk och avslappnande, men ändå kraftfull behandling som verkar på alla plan, även själsligt. Den frigör, lugnar, balanserar och helar kropp och själ. Behandlingen är en kombination av massage, healing och aromterapi. Änglarna är hela tiden närvarande och överför helande ljus och energi till dig. Ibland förmedlar de också ett personligt budskap som kan ge hjälp eller uppmuntran på vägen.

Vad är Änglamassage bra för?

Syftet med änglamassage är att frigöra smärta och känslomässiga blockeringar i kroppen, men också att på ett djupare plan hela våra själsliga sår så att vi kan öppna oss för att ta emot mer kärlek och ljus i livet. Behandlingen är effektiv både för att lindra smärta och påskynda läkningen av fysiska besvär samt att lösa upp känslor av t ex stress, oro, sorg och trauma som kan ha lagrats i kroppen och som hindrar oss från att uppleva glädje, växa och gå framåt i livet. Behandlingen stimulerar också kroppens egen självläkande förmåga och är mycket stärkande.

Massagen är mjuk och lugnande, och passar alla, även dig med kronisk värk som fibromyalgi eller reumatism. Behandlingen är särskilt bra om du behöver komma ner i varv och återhämta dina krafter, också vid allvarligare stress- och utmattningssyndrom.

Ibland, och om du är öppen för det, förmedlar änglarna också budskap som kan ge värdefull vägledning om din hälsa och ditt välmående.

För att uppnå ett långsiktigt resultat krävs ofta mer än en behandling. Tre behandlingar med en eller ett par veckors mellanrum är ofta en god rekommendation. Många väljer sedan att återkomma till Änglamassagen några gånger om året i ett underhållande och stärkande syfte. Andra väljer att komma endast vid tillfällen när man känner behov av extra stöd, vägledning och förnyad energi.

Hur går behandlingen till?

Vi inleder med ett kort samtal där jag förklarar behandlingen och du har möjlighet att ställa frågor om du undrar över något. Du väljer själv hur mycket du vill berätta för mig. Jag behöver inte ställa någon diagnos eller veta vad du vill ha hjälp med för att healingen ska verka. Änglarna vet och jag upprättar bara en förbindelse med dem så att deras läkande energi når fram till dig.

Själva behandlingen börjar med en lugnande ryggmassage och följs sedan av healingen. Till massagen blandar jag en olja med utvalda eteriska oljor. De är en viktig del av behandlingen på grund av sina många välgörande och läkande egenskaper. Under healingen placerar jag mina händer på eller strax ovanför din kropp och låter sedan energin flöda in i din kropp.

Det bästa resultatet får du genom att bara slappna av och gå in i en positiv känsla av tillit och klar vilja att läkas. Det öppnar upp dig och gör dig mer mottaglig för helandets krafter. Efter behandlingen bjuder jag gärna på en kopp te, så att du i lugn och ro får smälta det du upplevt och fått till dig.

Drick gärna mycket vatten efteråt. Healingen sätter igång en kroppslig utrensning och vatten hjälper dig att bli av med slaggprodukter som frigörs. Ta det lugnt och slappna av. Duscha inte direkt efteråt, låt det gå minst några timmar, så att oljorna får tid att verka och absorberas av kroppen.

Om änglarna

Änglarna vill hjälpa oss att växa genom glädje och inre frid istället för genom kamp och smärta. Deras metod är att arbeta med ljus och kärlek, och de för endast fram budskap som är positiva och livsbejakande. Änglamassage är därför en trygg och säker metod för helande.

Men det är också viktigt att komma ihåg att vi alltid har ett eget ansvar för att utvecklas. När änglarna ger oss vägledning är det upp till vår egen fria vilja att verkligen följa de råd vi får eller ta de steg vi behöver ta. Ibland behöver vi även förändra våra tankar eller släppa taget om något för att kroppen ska kunna läkas. Men om vi lyssnar och öppnar oss för änglarnas hjälp kan läkning ibland ske med häpnadsväckande hastighet och på oväntade sätt.

Änglamassagen har en unik förmåga att förmedla stöd, ljus och hopp som kan vara till stor hjälp när man går igenom svåra eller påfrestande stunder. För många har behandlingen blivit en viktig vändpunkt i livet.

Informationsblad

Änglamassage