Mer än bara massage

Ta hand om dig själv i tid och satsa på förebyggande massage eller behandling

Boka tid i Båstad

Massage & Kroppsterapi

Ansiktsmassage med bindvävsteknik

En lugn och behaglig behandling som löser upp spänningar i ansikte huvud och nacke. Passar bra vid bihålebesvär, tinnitus, huvudvärk, tandgnissel, allergi, migrän, och hudproblem. Behandlingen börjar med nack och skalpmassage som sedan övergår till bindvävsmassage i ansiktet. Kan även kombineras med andra behandlingar.

15 min - 250kr
15 min - 190kr (vid tillägg till annan behandling)

Paketpris:
5 st 15 min behandling - 1100kr
7 st 15 min behandling - 1470kr

Manuell Lymfdränage

En mjuk, behaglig och hälsofrämjande behandling på alla plan. Stimulerar och hjälper lymfsystemet så att slaggprodukter och överflödig vätska förs ut ur kroppen, svullnader minskar och kroppen får ny energi. Stärker immunförsvaret och kroppens självläkande system. Utförs med lätta massageliknande grepp samt pumpande, glidande och tryckande rörelser. En stressreducerande och smärtlindrande behandling som passar alla. Enligt Dr. Vodders metod. Behandlingen tar ca 75-90 min. Första gången görs en Hälsodeklaration.

90 min - 790kr (Helkroppsbehandling)
120 min - 890kr (= Första gången: Helkroppsbehandling inkl. hälsodeklaration)

Paketpris:
3 st 90 min behandling - 2100kr
5 st 90 min behandling - 3400kr

» Klicka här för mer information

» Examensarbete, Manuell Lymfdränage & Lymfsystemet av Susanne Andersson

Medicinsk fibromassage

Medicinsk behandlande massage speciellt anpassad för dig med fibromyalgi eller annan kronisk värk. En mycket mjuk, följsam och avslappnande massage med speciell olja och gel som är muskelavslappnande och lindrar värk. För ett långsiktigt resultat krävs regelbundna behandlingar. Särskilda program finns att följa för bästa resultat - då blir även priset per behandling avsevärt lägre. Boka gärna en kostnadsfri konsultation för mer information.

Helkroppsmassage, ca 60 min. 570 kr - (gäller enstaka behandlingar som inte ingår i program/schema.)

Klicka här för mer information

Reiki Healing

Kanaliserad energi används för att rena kroppens energibanor så att livskraften åter kan flöda fritt och ge kroppen en chans att läka sig själv. Effektiv behandling med djupgående verkan för specifika hälsoproblem eller i förebyggande och balanserande syfte.

30 min inkl. samtal - 390 kr
60 min inkl. samtal - 590 kr

Paketpriser
5 st 30 min beh - 1700 kr
3 st 60 min beh - 1520 kr

Klicka här för mer information

Änglamassage

En kombination av massage, healing och aromterapi. En mycket mjuk och lugnande behandling med kraftfull verkan som helar och balanserar både kropp och själ på djupet. Frigör smärta och känslomässiga blockeringar och är fantastisk när man behöver återhämtning och ny kraft. Den mjuka, avslappnande ryggmassagen utförs med utvalda eteriska oljor och efterföljs av healing. En mycket stärkande och livsbejakande behandling med en unik förmåga att förmedla hopp och ljus i livets alla skeden. Rekommenderas särskilt vid sorg, stress och utbrändhet. Passar även dig med kronisk värk.

45 min inkl samtal* - 570 kr
Paketpris vid köp av 3 st 45 min beh - 1460 kr

Klicka här för mer information

Regndroppsbehandling

En mjuk och avstressande behandling som ger läkning på djupet. Väldoftande terapeutiska oljor masseras ut med två olika beröringstekniker: speciella fjäderlätta rörelser längs ryggraden samt Vita Flex-metoden på fötterna. De äkta eteriska oljorna stärker immunförsvaret och är virus-och
bakteriedödande med starkt antiinflammatoriska och muskelavslappnande
egenskaper, vilket ger hjälp vid många rygg- och nackproblem, men också vid stress, värk och andra sjukdomsbesvär. En mycket stärkande behandling där hela kroppen renas, vitaliseras och balanseras, energiblockeringar löses upp och defekter i nervsystemet korrigeras. Bra för alla.

30 min, 450 kr
45 min, 650 kr
60 min, 715 kr

Paketpris vid köp av 3x45 min behandlingar
45 min, 1700 kr

Klicka här för mer information

Hotstone med regndroppsteknik

Mjuk helkroppsmassage som förenar det bästa från två behandlingar! Värmen från lavastenarna gör att djupgående muskelspänningar löses upp. Behandlingen kombineras med att utvalda äkta eteriska oljor med läkande egenskaper masseras ut med Regndroppsteknik som löser upp energiblockeringar och aktiverar kroppens självläkningsförmåga. Har en utrensande, balanserande och mycket välgörande verkan. En underbart avslappnande och väldoftande behandling.

Helkroppsmassage 75 min. 870 kr

Hotstone

En mycket avslappnande och djupgående helkropps-massage som utförs med varma lavastenar från Peru. Effekten av stenarnas värme i kombination med väldoftande aromaoljor blir en mycket lugnande och rogivande massage som på ett mjukt sätt frigör spänningar på djupet. Ger ny kraft och energi, och är fantastiskt skön när man känner sig stel och frusen!

Helkroppsmassage 45 min. 590 kr

Balanserande massage

En anpassad massage som utgår från den klassiska massagens grepp och tekniker men även andra tekniker som anpassas efter dina behov.
En uppmjukande och avslappnande muskelmassage i balans och harmoni. Löser upp spänningar och knutor i muskulatur på ett mjuk och balanserat sätt. Jag jobbar holistiskt vilket innebär att jag tar hänsyn till själ och sinne för bästa resultat.
Uppnå bästa resultat genom att gå förebyggande och regelbundet över tid innan du får besvär. Men även i behandlande syfte.

Jag använder massageolja eller massagekaka efter önskemål.
Välj mellan 30, 45 eller 60 min behandling.
30 min - 390 kr
45 min - 590 kr
60 min - 690 kr

Del eller helkroppsmassage.

Presentkort och giltighetstider

Har du fått presentkort?  Eller kanske gett bort presentkort till någon? Det är alltid roligt att gå på en behandling som man fått av någon i present. Presentkort brukar vara uppskattat att både ge och få. Något som är viktigt att tänka på är att presentkort är en värdehandling och måste visas upp och lämnas in när du vill nyttja detta. Det belopp som står angivet på presentkortet är själva värdet och visar summan du kan nyttja för varor eller tjänster. Överstiger summan på ditt köp värdet på presentkortet får du betala resterande utöver. Presentkort gäller ett år (12 månader) från inköpsdatum.

Paketpriser och giltighetstid

Paketpriser är populära för många och är ett smidigt sätt när man behöver gå på flera behandlingar eller sessioner (samtal) över tid för att uppnå önskat resultat. Paketpriserna är förmånliga eftersom man får lägre pris per behandling när man köper ett bestämt antal i förväg. Paketpriser finns för några av mina behandlingar och är till för dig som behöver gå flera gånger inom ett visst intervall för att uppnå bästa möjliga resultat.Tanken är att man går på behandlingar eller sessioner med intervall på 1 vecka upp till 14 eller 21 dagar. Nytt i höst är att jag infört giltighetstid för paketpriser. Giltighetstiden är 6 månader från den dagen du köper ditt paket. Detta innebär att du behöver nyttja ditt paket inom denna tid.

Professionell massage och kroppsterapi

Behandlande, förebyggande och vårdande massage och kroppsterapi med inriktning mot stress-och smärtlindrande behandlingar.