Mer än bara massage

Ta hand om dig själv i tid och satsa på förebyggande massage eller behandling

Boka tid i Båstad

Klockargårdens & Föllinge produkter

Klockargårdens

Naturliga och vårdande kropps- och badprodukter som är bra även för insidan av kroppen!

Klockargårdens produkter är handgjorda och för tillverkningen har naturliga ämnen som har en understödjande, balanserande och vitaliserande verkan på huden omsorgsfullt valts ut. Effekten förstärks med äkta eteriska oljor som även ger härliga doftupplevelser. Klockargårdens tvålar och badprodukter är en källa till njutning och välbefinnande och de förmedlar en skön känsla av glädje, omtanke och kärlek.

Klockargårdens handgjorda tvålar har det naturliga glycerinet kvar och är överfettade för att huden inte ska torka ut. Tillsammans med utvalda naturliga, vårdande oljor är det här inte bara tvålar utan även hudvård! Välj mellan underbara doftkompositioner!

Dessa rena naturprodukter torkar inte ut huden som industritillverkade tvålar kan göra. Kommersiella tvålar är ofta inte tvål i traditionell mening, utan en kemisk produkt som innehåller tvättaktiva tensider, som ofta är miljöovänliga och som många av oss inte tål. I de fall som det faktiskt är tvål har tillverkaren vanligtvis tagit bort det naturliga glycerinet som tillverkas under tvålprocessen. n av kroppen!

Klockargården är ett familjeföretag som funnits sedan 1988 och som ligger i Norberg i norra Bergslagen. De är övertygade om att naturen har en läkande effekt på oss människor och vill låta fler upptäcka att naturen ger oss båDet naturliga glycerinet gör att huden kan ta till sig fukt, men är en dyrare produkt än själva tvålen och tas därför bort för att säljas vid sidan om till produktion av återvinningsbara.

Till några av tvålarna använder Klockargården vissa animaliska produkter, t ex ister, lanolin, silkesprotein och bivax, enligt självhushållningstänkandet, dvs det gäller att ta vara på allt. Det är fetter vi har använt i århundraden, och som är bra, välfungerande och av absolut högsta kvalitet; mat- eller kosmetisk kvalitet. Men de allra flesta recepten är helt vegetabiliska, och passar även veganer. Står det att tvålen är vegetabilisk, så är den det också!crémer och lotions. Fetterna i kommersiella tvålar är oftast ett fåtal, billiga och av mycket lägre kvalitet än vad som krävs för att få användas till mat.

Klockargårdens tillverkning och råvaror

En serie hudvårdsprodukter som är bra även för insidade effektiva och skonsamma produkter till kroppsvård. För tillverkningen har de därför omsorgsfullt valt ut naturliga ämnen som har understödjande, balanserande och vitaliserande verkningar på huden. Effekten förstärks med äkta eteriska oljor som även ger härliga doftupplevelser.

För Klockargården är det självklart att skapa vårdande produkter som är snälla mot såväl naturen som människan. Deras filosofi är att man endast ska använda hudvårdsprodukter som man också kan äta, eftersom man räknar med att ca 60% av det man stryker på huden tas upp av kroppen. Alla deras produkter är försedda med innehållsförteckning och förpackningarna är

Föllinge

Föllinge är en produktserie som är naturlig och ekologisk, bra för kropp och miljö. Närande och välgörande ingredienser för ansikte, kropp och sinne. Föllinge har varit verksamma sedan 1985 och har gedigna kunskaper kring hud och kroppsvård och har alltid värnat om det ekologiska och naturnära. Nu finns dessa fantastiska produkter i mina hyllor, ett urval av deras bästa produkter har jag valt att ha i mitt sortiment.