Aktuellt

Ta hand om dig själv i tid och satsa på förebyggande massage eller behandling

Adventsmys för alla sinnen!

Vi börjar med en guidad meditation, följt av ett härligt fotbad med fotsalt och eteriska oljor du får även en skön nack-och axelmassage. Vi tar en paus med adventsfika och hemmabakat. Eftermiddagen fortsätter med en stunds samtal må bra tips och reflektioner. Vi avslutar med en guidad meditation.

Vi rundar av vår stund tillsammans i stillhet och eftertanke där var och en får möjlighet att delge sina tankar och reflektioner från eftermiddagen.

Plats: Massage & Hälsa Susanne Andersson, Tomtaholmsvägen 8 ÖSTRA KARUP

Datum & Tid: Lördagen den 8 december klockan 14.30 till ca 17.00

Pris: 250 kr /person (kontant eller swish)

Anmälan gör via mejl eller sms till:  info@massageochhalsa.com, 0733-38 33 63 (Susanne Andersson)

Anmäl dig till evenemanget Senast måndagen den 3 december. Tack!

Hjärtligt Välkomna! / Susanne & Hanna

Vanliga frågor

Vad menas med holistiska behandlingar?

Vad innebär detta och vad gör detta för dig som kund eller klient? 

 

Så här jobbar jag…
Människan är komplex på många sätt, och inte alltid lätt att förstå. Problem, sjukdomar eller andra obalanser kan ha flera olika orsaker och det är inte alltid lätt att veta vad som är vad. Vi bär på mycket och går igenom många olika saker genom livet och drabbas av sjukdom, sorg, förluster, oro, depressioner men så klart också glädjeämnen och många positiva saker. Det kroppen behöver och vill ha är balans och harmoni och det gäller på alla plan - kropp, själ, sinne och emotionellt.

 

Utifrån ett holistiskt synsätt hänger alla dessa delar ihop och påverkar varandra. Fysiska problem kan ha samband med känslomässiga och mentala mönster. För att läka behöver man se helheten. Det här är självklart för mig idag. Jag har lång erfarenhet av att behandla många olika tillstånd och obalanser och har alltmer kommit att fokusera på hela människan när jag ger massage eller kroppsterapi. Det är vad jag kallar för holistiskt - att se och känna in hela människan utifrån vad jag ser, vad du berättar, kroppsspråk, gester och utstrålning och dagsform. Allt spelar roll och har betydelse för läkningsprocessen. Det är här min profession, min erfarenhet och min lyhördhet tar vid när nu kliver in genom dörren. Utifrån det du berättar, dina behov och önskemål kan jag hjälpa dig att välja bästa möjliga behandling eller behandlingar över tid för att sträva efter balans, harmoni och välbefinnande.

Hur vet jag vilken behandling jag ska välja och hur ska jag tänka?


Det är inte alltid lätt att välja eller veta vilken av behandlingarna som blir bäst. Det viktiga är att man bestämt sig för att boka tid och börja där. Jag hjälper dig gärna att välja rätt utifrån vad du berättar och vad jag känner in att du behöver. På hemsidan finns det rikligt med information om mina olika behandlingar. Där finns också informationsblad i form av PDF som du kan skriva ut om du vill. Det handlar till stor del om att lyssna på sin kropp och magkänsla. Men det är inte alltid lätt och självklart och många gånger går vi på det som känns invant, tryggt eller något vi har provat tidigare. Det är en bra början. Och det går alltid att ändra och anpassa en behandling efter önskemål inom ramen för tiden du bokat!

Presentkort och giltighetstider

Har du fått presentkort?  Eller kanske gett bort presentkort till någon?  Det är alltid roligt att gå på en behandling som man fått av någon i present. Presentkort brukar vara uppskattat att både ge och få.

Något som är viktigt att tänka på är att presentkort är en värdehandling och måste visas upp och lämnas in när du vill nyttja detta. Det belopp som står angivet på presentkortet är själva värdet och visar summan du kan nyttja för varor eller tjänster. Överstiger summan på ditt köp värdet på presentkortet får du betala resterande utöver.


Presentkort gäller ett år (12 månader) från inköpsdatum.

Paketpriser och giltighetstid

Paketpriser är populära för många och är ett smidigt sätt när man behöver gå på flera behandlingar eller sessioner (samtal) över tid för att uppnå önskat resultat. Paketpriserna är förmånliga eftersom man får lägre pris per behandling när man köper ett bestämt antal i förväg. Paketpriser finns för några av mina behandlingar och är till för dig som behöver gå flera gånger inom ett visst intervall för att uppnå bästa möjliga resultat. Tanken är att man går på behandlingar eller sessioner med intervall på 1 vecka upp till 14 eller 21 dagar.

Nytt i höst är att jag infört giltighetstid för paketpriser. Giltighetstiden är 6 månader från den dagen du köper ditt paket. Detta innebär att du behöver nyttja ditt paket inom denna tid.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER